نمای کرتین وال ؛ تاریخچه، مزایا و معایب

پنجره های دوجداره
احساس امنیت در خانه با پنجره های دوجداره
خرداد 3, 1399
در و پنجره آلومینیوم ترمال برک
بررسی ویژگی های در و پنجره آلومینیوم ترمال برک
خرداد 3, 1399
نمایش همه

نمای کرتین وال ؛ تاریخچه، مزایا و معایب

نمای کرتین وال

نمای کرتین وال؛ تاریخچه، مزایا و معایب

نمای کرتین وال یا دیوار پرده ای یک دیوار محافظ است که برای محافظت از سازه در قسمت بیرونی ساختمان نصب می شود. در دوران قرون وسطی ، کرتین وال یکی از مهمترین سازه های دفاعی است که در محافظت از قلعه ها مورد استفاده قرار می گرفت و امروزه آنها به عنوان یک هدف محافظتی اساسی تر مورد استفاده قرار می گیرد. در حالی که در قرون وسطی ، دیوارهای پرده ای برای جلوگیری از مهاجمین ساخته شده بودند ، کرتین وال های امروزی ساخته شده اند تا ساختمان را در برابر عناصری مانند باران و باد را حفظ نکنند و به ثبات ساختاری و کاهش وزن سازه کمک کنند. نمای کرتین وال که در طراحی ساختمان های تجاری بسیار مورد استفاده قرار می گیرند علاوه بر ویژگی های مقاومتی، زیبایی خیره کننده ای به ساختمان می بخشد.

تاریخچه

در قرون وسطی ، بسیاری از قلعه شامل یک نگهبانی یا برج و یک حیاط بوده که به صورت جداگانه توسط یک دیوار محافظ ساخته شده بود. این دیوار محافظ اغلب سنگ فرش یا کرتین وال نامیده می شد و این دیوارها از ضخامت 2  تا 6 متر و به ارتفاع 13 متری ساخته شده بودند. در ابتدا از چوب ساخته شده ، سرانجام از سنگ ساخته می شوند ، که باعث می شود آنها حساسیت کمتری نسبت به پوسیدگی داشته باشند و نفوذ به آنها دشوارتر باشد.

نمای کرتین وال مدرن

در معماری مدرن ، یک دیوار پرده معمولاً یک دیوار نازک است که از شیشه ، فلز یا سنگ ساخته ور در قابی از آلومینیوم قرار می گیرند، که به ساختار بیرونی یک ساختمان متصل است. دیوار پرده بار سقف یا کف ساختمان را تحمل نمی کند. این فقط به منظور مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی خاص و کاهش نوسانات ناشی از باد و فعالیت های لرزه ای مورد استفاده قرار می گیرد. یک دیوار پرده به طبقه ها یا ستون های ساختمان متصل می شود ، بارهای افقی ناشی از باد و گرانش را منتقل می کند.

مزایای استفاده از نمای کرتین وال

در گذشته نمای ساختمان به طور معمول بار و فشار فیزیکی اضافه به سازه وارد می کرد. یکی از مهمترین مزایای نمای کرتین وال ها امروزی این است که می توان آن را از مواد بسیار سبک تر مانند شیشه ساخت ، که امکان ورود نور طبیعی را به داخل ساختمان می دهد. علاوه بر جلوگیری از ورود هوا و رطوبت به داخل ساختمان ، دیوارهای پرده ای همچنین می توانند به عنوان عامل جلوگیری از آتش سوزی عمل کنند و یا از انتشار آتش بین طبقات ساختمان جلوگیری کند.

معایب

یکی از مهمترین مضرات نمای کرتین وال، نیاز به نگهداری منظم است. یکی دیگر از مضرات مهم دیوارهای پرده ای هزینه و زمان لازم برای نصب آنها است.

نصب کرتین وال

با توجه به اینکه نصب کرتین وال نیاز به تخصص و زمان زیادی دارد و هر چقدر که متراژ ساختمان بیشتر باشد طبیعتا زمان بیشتری باید برای نصب آن صرف کرد، اما تیم حرفه ای آران در با توجه به تجربه زیاد در نصب این نمای ساختمان، در کمترین زمان بهترین کیفیت را به شما ارائه می دهد.

گروه آران با بیش از 15 سال سابقه کاری و با وجود یک تیم حرفه ای طراحی و اجرای انواع نماهای ساختمان، ساخت در و پنجره های یو پی وی سی و ترمال برک و اجرای تخصصی نمای اسپایدر آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد. در آران برای ساخت انواع در و پنجره ها و نماهای ساختمان از بهترین وسایل ،  اتصالات و یراق آلات استفاده می شود تا خدماتی که به شما ارائه می شود، دوام و طول عمر بسیاری داشته باشد. برای اطلاعات بیشتر به وب سایت ، اینستاگرام و یا توییتر ما سر بزنید و یا ما تماس بگیرید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + پانزده =