شیشه اسپایدر چیست؟ نمای اسپایدر چیست؟ تقسیم بندی انواع سازه های نمای اسپایدر به چه صورت است؟ مزایا و معایب آن چه میباشد؟ قیمت و هزینه نهایی استفاده از این نما در ساختمان ها چقدر برآورد می گردد؟
واژه ی اسپایدر (Spider)در لغت به معنای عنکبوت میباشد. به دلیل شباهت ساختاری این شیشه به عنکبوت و نصب آن به صورت موزاییکی و شبکه ای بر محور ها یراق ها ˓ این نام برای شیشه ی اسپایدر برگزیده شده است.
البته طراحی مستحکم شیشه ها روی هم ˓ دارا بودن ساختمان منسجم مثل خانه عنکبوت و شباهت فرم یراق اتصالدهنده به پاها و بدن عنکبوت نیز میتواند دلیل این نامگذاری بوده باشد.
جنس شیشه ی اسپایدر از نوع شیشه نشکن بوده که در برابر ضربات مکانیکی مقاوم میباشد ˓علاوه بر مقاومت مکانیکی این نوع شیشه ها عایق صوتی و حرارتی نیز هستند. اتصالات آن نیز از جنس فولاد ضدزنگ میباشد.
این نوع شیشه به نمای ساختمان ها جلوهای منحصر بفرد و ویژه میبخشد و آنها را به یکی از زیباترین و به یاد ماندنی ترین ساختمان ها تبدیل می کند.
به نوعی از نماهای مدرن شیشهای خود ایستا ˓ نمای اسپایدر (اصطلاحا نمای پردهای) اطلاق میگردد. در نمای اسپایدر اتصالات نقطهای شیشه را به سازه ی اصلی متصل می کنند .
عمده کاربرد نمای اسپایدر در ساختمانهای تجاری و اداری میباشد. این نما به طور تقریبی در همه ی نما های ساختمانی قابلیت اجرا شدن را دارد و برای کاربرد آن محدودیت خاصی وجود ندارد.ساختمان شرکت ها ،بانک ها، ساختمان های مرکزی و بین المللی ، هتل ها و..از جمله بهترین محل برای نصب این شیشه ها هستند.
نقطه قوت این نما عدم مشاهده ی هیچگونه سازه عمودی و افقی در صفحه ی شیشه ای می باشد ، در حالی که این مورد در نماهای کرتین وال لامل به عنوان یک نقطه ضعف تلقی میگردد.
نمای اسپایدر دارای سیستم مختلف ساختار سازهای در انواع سازه های فلزی، اسپایدر کابلی، اسپیس فریم و فین گلس میباشد که بسته به کاربرد مورد نظر استفاده می شوند.
در این نوع سازه ها، از سازه ی فلزی برای تحمل بار مرده و بار دینامیکی استفاده می گردد .اسپایدرها از طریق جوش زدن و یا پیچ بر روی این سازه قرار گرفته و بار را منتقل میکنند. محاسبات ساده و بالا بودن سرعت تولید از مزایای این نوع سازه ها هستند.
در این نوع سازه ها، تحمل بار و انتقال آن به تکیه گاهها بر عهده ی سازهای از کابل به صورت تور قرار میگیرد. گرچه زیبایی ویژه از مزیت اینگونه نماها میباشد ولی محاسبات آن بسیار پیچیده است.
این سازههای فرمهای هندسی بسیار منظم هستند که به صورت یکپارچه کنار هم قرار میگیرند..این سازه ها توسط بست و جوشکاری بهم وصل میشوند. تنوع بالای طراحی سازه ها˓ زیبایی شکل و سازه محکم از مزیت های آن میباشند.
در این نوع سازه˓ تیغه شیشهای دو یا سه لایه بار را به سازه منتقل میکند. ظرافت بالا˓ شفافیت و زیبایی کار از جمله محاسن این سازه ها هستند.
معایب:
مزایا:
هزینه نهایی نمای اسپایدر شیشه ای برای ساختمان تابع فاکتورهای گوناگونی است. لذا نمی توان تعریف مشخص و قطعی از قیمت آن داشت.
شکل و ساختار نمای ساختمان ˓ نوع یراق آلات و نوع جاساز شیشه ها ˓ میزان مصرف پروفیلهای آلومینیومی و نوع شیشه بکار رفته در نما از جمله عوامل موثر بر قیمت تمام شده هستند.
لازم به ذکر است که طراحی نقشه اولیه شکل و ساختار نمای ساختمان با این شیشه بسیار دشوار بوده و محاسبات مهندسی فراوانی را نیاز دارد.
جهت آگاهی از قیمت شیشه ی بکار رفته و نوع یراق آلات مصرفی باید به لیست بروز شده قیمت بر اساس نوسانات قیمتی و یا به صورت حضوری به فروشگاه ها ی مربوطه مراجعه گردد.
به طور معمول شیشه مصرفی در نمای اسپایدر ۱۰ میل سکوریت است که با نصب آن (برحسب مترمربع) هزینه ی نهایی طبق جداول بروز شده ی قیمت تعیین می شود.
که خوشبختانه امروزه وجود فروشگاههای آنلاین سبب شده است تا امکان اطلاع از رنج قیمت به راحتی ممکن گردد.
گروه آران با بیش از 15 سال سابقه کاری و با وجود یک تیم حرفه ای طراحی و اجرای انواع نماهای ساختمان، ساخت در و پنجره های یو پی وی سی و ترمال برک و اجرای تخصصی نمای اسپایدر آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد. در آران برای ساخت انواع در و پنجره ها و نماهای ساختمان از بهترین وسایل ، اتصالات و یراق آلات استفاده می شود تا خدماتی که به شما ارائه می شود، دوام و طول عمر بسیاری داشته باشد. برای اطلاعات بیشتر به وب سایت ، اینستاگرام ، توییتر، فیسبوک و یا لینکدین ما سر بزنید و یا ما تماس بگیرید.