نمای شیشه ای چگونه اجرا میشود؟ قیمت نمای شیشه ای ساختمان چقدر است؟ انواع نمای شیشه ای و مزایای آن چیست؟ جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با موارد بیان شده تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
در مواقعی که یک ساختمان از 60 درصد شیشه پوشیده شده باشد، این نما با نمای شیشه ای می نامند. نمای شیشه ای مهار کننده اکثر صداهای محیطی است،
همچنین این نما مدل های مختلف و تنوع رنگ بسیار زیادی دارد. نمای شیشه ای نسبت به دیگر مصالح ساختمانی از اضافات کمتری برخوردار است.
امروزه استفاده از شیشه های رفلکس در نمای ساختمان های مرتفع و برجها بسیار رایج شده است و همچنین استفاده از این نماها علاوه بر زیبایی ظاهری ساختمان، این فرصت را میدهد که از حداکثر روشنایی روز و نور خورشید استفاده کنید.
در ادامه به انواع مختلف نمای مدرن به همراه مزایای آن می پردازیم.
روش طراحی نمای فریم لس به این شکل است که سطح نما به وسیله پروفیل های فلزی شبکه بندی شده و پس از آن فریم نما درون شبکه ها قرار میگیرد.
در این نوع نما برای هوابندی و آب بندی از فریم هایی که دارای لاستیک هایی مخفی هستند استفاده می شود، که به راحتی
شیشه ها روی آنها منصوب شود. همچنین این فریم ها از رنگ بندی مختلفی دارا هستند.
اجرای نمای فریم لس بدین شکل است، که فریم ها با فاصله کم و بدون هیچگونه عنصر اضافی نسبت ب هم قرار میگیرند و آب بندی آنها بوسیله چسب سیلیکون انجام میشود،
در این سیستم نما بشکل یکپارچه تر و بیشترین سطوح شیشه ای را به همراه خواهد داشت. این نما در نمای ویلا هم کاربرد دارد. همچنین ظرافت دید فریم نگهدارنده شیشه از بیرون، توانایی بهره گیری از بازشو مخفی در نما از مزایای این نما است. تعویض این نوع نماوو نصب آن به راحتی انجام میشود.
یکی از نماهای بروز و مجهز نمای کرتین وال است، که از ترکیب پروفیل های آلومینیومی برای سازه و لاستیک های اب بندی
و هوا بندی و اتصالات نصب است.
طراحی این نمای کرتین وال بدین شکل است، که انواع ضخامت های شیشه دوجداره از 18 تا 40 میلی متر قابل نصب است.
لازم به ذکر است که وجود نرمافزارهای مخصوص در این نمایش شیشه ای جهت محاسبه فشار بر مورد و همچنین محاسبه
فشار بار وارد شده یکی از مهمترین مزیت های نمای کرتین وال می باشد که سبب میشود تا و امنیت ساختمان در مقابل
خطرات آب و هوایی و طبیعی افزایش پیدا کند.
علاوه براین از ورود رطوبت و سروصدا جلوگیری میکند و همچنین توانایی بهره گیری از شیشه دو یا سه جداره و قابلیت استفاده در پوش های مختلف را دارد.
همچنین از دیگر مزایای این نمای شیشه می توان به نداشتن محدودیت در رنگ بندی و عایق حرارتی بودن آن اشاره کرد.
اجرای نمای کرتین وال، ابتدا پروفیل های عمودی آلومینیومی معروف به مولیون، به وسیله براکت های اختصاصی و رول بولت یا جوش به سازه ساختمان متصل شده و بعد از آن پروفیل های عمودی با اسم {ترنزوم} شناخته شده هستند به وسیله لقمه های مخصوص بر روی پروفیل های عمودی نصب می شوند.
شیشه لمینت شده ای که در طراحی نمای اسپایدر وجود دارد، دارای دو لایه شیشه سکوریت 6 میلیمتر فلوت استاندارد درجه یک و همچنین در لایه طلقی 52/1 میلی متر در میان دو شیشه سکوریت قرار میگیرد.
این نما توانسته با استفاده کمتری از فریم و فلزات، بیشترین میزان امنیت را فراهم کند.
همچنین در نماهای تجاری و فروشگاه ها از نمای اسپایدر استفاده بیشتری میشود.
روش اجرای این نما ها بدین شکل است که همراه قطعاتی مانند چنگک شیشه های نما را کنار یکدیگر نگه می دارند.
در نمای اسپایدر ستون ها و کلیه قطعات کاملا پیدا هستند، به همین دلیل زیبایی بسیاری خاصی به این نوع نماها میدهد
و همین مساله باعث شده که در نمای ویلا هم از نمای اسپایدر استفاده کنند.
در رابطه با قیمت این محصولات باید گفت که مدل های مختلفی دارد و همین موضوع باعث شده که قیمت های نماهای شیشه ای
یکسان نباشد. برای مثال قیمت نمای اسپایدر، بر حسب اندازه و متر مربع آن است.
همچنین موضوعاتی به مانند، ارتفاع ساختمان، قطعاتی که شیشه نگه می دارند و نوع شیشه اسپایدر روی قیمت این مدل نما ها تاثیر دارد. برای اطلاع از انواع این محصولات میتوانید به فروشگاه های اینترنتی سر بزنید.
گروه آران با بیش از 15 سال سابقه کاری و با وجود یک تیم حرفه ای طراحی و اجرای انواع نماهای ساختمان، ساخت در و پنجره های یو پی وی سی و ترمال برک و اجرای تخصصی نمای اسپایدر آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد. در آران برای ساخت انواع در و پنجره ها و نماهای ساختمان از بهترین وسایل ، اتصالات و یراق آلات استفاده می شود تا خدماتی که به شما ارائه می شود، دوام و طول عمر بسیاری داشته باشد. برای اطلاعات بیشتر به وب سایت ، اینستاگرام ، توییتر، فیسبوک و یا لینکدین ما سر بزنید و یا ما تماس بگیرید.