پارتیشن ها
از گذشته های دور در طراحی ساختمانها ، دیوارها نقش جداکننده و تقسیم کننده فضاهای داخلی را به عهده داشتند. اما با پیشرفت صنعت معماری عامل جداکننده دیگری به نام پارتیشن وارد این صنعت شد. پارتیشن ها همانند دیوارها نقش جداکننده و تقسیم فضای داخلی را اجرا می کنند.
پارتیشن ها تنوع و اشکال بسیار متنوعی دارند و این زمینه را برای طراح به وجود می آورند که کاملا مطابق سلیقه و نیاز موجود، آنها را طراحی و استفاده نماید. پارتیشن ها را می توان بیشتر در محیط های اداری و غیر مسکونی به کار برد. به این دلیل که نوع کاربردی این محیط ها ممکن است در زمانهای کوتاه تغییر یابد و نمی توان به راحتی دیوارها را خراب کرد و فضای دیگری ایجاد نمود در نتیجه با استفاده از پارتیشن ها در این فضاها به راحتی می توان اتاق هایی با اندازه ها و اشکال متفاوت به وجود آورد.
همان طور که گفته شد پارتیشن ها را می توان با توجه به سلیقه فضای داخلی انتخاب نمود زیرا دارای ابعاد و جنس های متفاوتی هستند مثلا می توان آنها را تا سقف امتداد داد و یا کوتاه تر ساخت .
انواع پارتیشن :
پارتیشن شیشه ای
پارتیشن MDF
پارتیشن چوبی
پارتیشن PVC
پارتیشن دکوراتیو
پارتیشن آلومینیوم
پارتیشن شیشه ای چیست ؟
قابل ذکر است که در پارتیشن های شیشه ای از دو نوع قاب استفاده می گردد:
قاب UPVC
قاب آلومینیومی
همچنین بر اساس کاربرد، شیشه ها را می توان تک جداره یا دو جداره تهیه کرد. از آنجاییکه پارتیشن های شیشه ای نقش دیوار را بازی می کنند بهتر است شیشه های آنها سکوریت باشد تا از مقاومت بالاتری برخوردار باشند تا در صورت شکسته شدن به کسی آسیب جدی وارد نشود و دیگر اینکه این شیشه ها را می توان مات ، سن بلاست ، طرح دار یا لوگو دار تهیه کرد.
پارتیشن های دو جداره UPVC عایق کامل حرارتی و صوت و گرد و غبار هستند البته در صورتی که به سقف متصل شده باشند. سهولت در اجرا و جا به جایی از دیگر مزایای آنها می باشد و مقرون به صرفه و طول عمر بالایی دارند در کل تمام مزایایی که پنجره های UPVC دارا هستند هم پارتیشن ها ی UPVC برخویردارند.
یکی از مزایای این پارتیشن ها در فضاهای استخری می باشد زیرا علاوه بر زیبایی که به محیط می دهند ، هرگز دچار فرسودگی و زنگ زدگی در محیط مرطوب نمی شوند. طراحی فضاهای داخلی با این نوع پارتیشن ها به دلیل اینکه باعث وسعت دید به کل محیط می شود ،جلوه بسیار زیبایی به محیط می دهد .