نمای اسپایدر چیست؟

مزیت های در و پنجره دوجداره uPVC
اسفند 3, 1398
پنجره های آلومینیومی ترمال برک
اسفند 3, 1398
نمایش همه

نمای اسپایدر چیست؟

نمای اسپایدر

نمای اسپایدر یکی از به روز ترین و زیبا ترین نماهای ساختمانی می باشد که امروزه در صنعت ساختمان سازی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. نمای اسپایدر در دسته نمای کرتین وال قرار می گیرد که در آن شیشه به وسیله یک سری اتصالات نقطه ای به سازه وصل می گردد.

نام گذاری نمای اسپایدر دو دلیل دارد، دلیل اول؛ یراق آلات و اتصالاتی که شیشه را به سازه متصل می کند بسیار شبیه به عنکبوت می باشد به همین دلیل آن را اسپایدر می گویند و دلیل دوم اینکه نوع چینش شیشه ها که به صورت موزاییکی بر پایه محور ها می باشد، بسیار شبیه به عنکبوت می باشد. بنابراین به این نوع نمای ساختمان نمای اسپایدر گفته می شود.

انواع نمای اسپایدر

در ساخت اسپایدر از از سیستم های بسیار متنوعی مانند سیستم های کابلی، سازه های فلزی، سازه خرپا و شیشه ای مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه به بررسی این سازه ها خواهیم پرداخت.

سازه کابلی

از ویژگی های خاص این نما، زیبایی خاص و چشم گیر آن می باشد. اسپایدر کابلی به این صورت می باشد که سازه ای از کابل به صورت تور و کراس و یا سازه خرپا وظیفه تحمل بار و انتقال بار به تکیه گاه را بر عهده می گیرد. محاسبه و ساخت این گونه نما بسیار سخت و پیچیده می باشد که باید توسط شرکت های معتبر در این زمینه انجام شود.

اسپایدر با سازه خرپا فلزی

در این نوع نما سازه فلزی خرپا جهت تحمل بار دینامیکی و بار مرده طراحی شده که شیشه ها  و نمای اسپایدر به وسیله جوش یا پیچ و مهره بر روی سازه فیکس می شود. محاسبه و ساخت چنین نمایی بسیار ساده بوده و به زمان کمی نیاز دارد.

اسپیس فریم

این نوع سازه ها، فرم یا قاب های هندسی منظمی می باشند که می توان به صورت پیش ساخته و آماده در کنار یکدیگر قرار داد و با سرعت بالایی آن را ساخت. این فریم ها توسط جوش یا بست و گوی کنار یکدیگر قرار می گیرند و متصل می شوند که نمای بسیار زیبایی را ایجاد می کند.

فین گلس

در این نوع نما، از یک تیغه شیشه ای دو یا سه لایه برای انتقال بار توسط سازه استفاده می شود. این نوع نمای ساختمان، بسیار شیک، زیبا و ظریف می باشد.

اسپایدر کلمپ / ایکس

در این نوع نما قطعات کلمپ به صورت گل میخ و یا صلیب می باشد که شیشه را در آن قرار می دهند. در نمای ایکس قطعاتی به شکل حرف ایکس وجود دارد که شیشه ها توسط تعدادی پیچ در آن جاسازی می شود.

مزایا و معایب نمای اسپایدر

نمای اسپایدر بسیار زیبا و شیک می باشد، اما مانند تمام نماهای ساختمان دارای تعدادی مزایا و معایب می باشد که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت،

مزایا:

  • زیبایی و شفافیت یک پارچه نما
  • وزن بسیار کم سازه و اتصالات
  • سادگی در اجرای نما
  • تنوع بسیار بالا
  • مقاومت در برابر زلزله

معایب:

  • کنترل مداوم آب بندی نما
  • نیاز به محاسبات پیچیده مهندسی

قیمت نمای اسپایدر

همانطور که گفته شد این نوع نما زیر شاخه ای از نمای کرتین وال می باشد. هزینه و قیمت آن تحت چندین شرایط و ویژگی های خاص متغیر می باشد. به عنوان مثال قیمت هر شیشه اسپایدر با توجه به نوع پروژه متفاوت می باشد، متراژ نمای ساختمان، پیچیدگی اجرای نما، نوع کاربری ساختمان، سختی محاسبات مهندسی نما نوع ستون و جنس آن که از آلمینیوم ، سازه کابلی یا تیغه شیشه ای و تعداد دیگری از عوامل همه تعیین کننده هزینه نصب نمای اسپایدر می باشد.

 

گروه آران با ساخت پنل های شیشه ای سکوریت و با وجود یک تیم حرفه ای طراحی و اجرای انواع نماهای ساختمان و به خصوص اجرای تخصصی نمای اسپایدر آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد. در آران برای اجرای این گونه نما از بهترین وسایل ،  اتصالات و یراق آلات استفاده می شود تا خدماتی که به شما ارائه می شود، دوام و طول عمر بسیاری داشته باشد.

گروه آران با بیش از 15 سال سابقه کاری با ساخت پنل های شیشه ای سکوریت و با وجود یک تیم حرفه ای طراحی و اجرای انواع نماهای ساختمان، ساخت در و پنجره های یو پی وی سی و ترمال برک و اجرای تخصصی نمای اسپایدر آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد. در آران برای ساخت انواع در و پنجره ها و نماهای ساختمان از بهترین وسایل ،  اتصالات و یراق آلات استفاده می شود تا خدماتی که به شما ارائه می شود، دوام و طول عمر بسیاری داشته باشد. برای اطلاعات بیشتر برای اطلاعات بیشتر به وب سایت یا اینستاگرام یا توییتر ما سر بزنید و یا با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =