نمای کرتین وال چیست؟

بررسی انواع شیشه های دکوراتیو
خرداد 18, 1399
ترمال برک
آلومینیوم ترمال برک چیست؟
خرداد 18, 1399
نمایش همه

نمای کرتین وال چیست؟

نمای کرتین وال چیست؟

نمای کرتین وال سیستم های پوششی غیر ساختاری برای دیوارهای خارجی ساختمانها هستند. این گونه نماها را معمولا در ساختمان ها و برج های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد.

کرتین وال فضای داخلی را از قسمت بیرونی جدا می کنند ، اما فقط وزن خود را تحمل می کند و بار مرده اضافی ایجاد نمی کند و همچنین و بارهای تحمیل شده ساختمان (مانند بارهای باد ، بارهای لرزه ای و غیره) را پشتیبانی می کنند.

به طور معمول سیستم های نمای کرتین وال از یک قاب آلومینیومی سبک تشکیل شده اند که درون این پانل های آلومینیومی سبک، شیشه قرار می گیرد. شیشه هایی که در این نما استفاده می شود می تواند مات، شفاف و دو جداره باشد.

گذشته و حال

سیستم های دیواری پرده در قرن نوزدهم با توسعه پانل های بزرگ شیشه ای پدید آمد و از دهه 1930 هنگامی که آلومینیوم برای اولین بار به عنوان ماده ساختمانی در دسترس قرار گرفت ، از دهه 1930 رایج شد.

آنها اکنون از نزدیک با جنبش مدرنیستی و به ویژه با سبک بین الملل که در اواسط قرن بیستم محبوبیت یافته است ، ارتباط نزدیکی دارند. این یک شکل مدرن و با تکرار واحدها و استفاده گسترده از شیشه مشخص می شد. این سبکی است که هنوز هم در ساختمانهای بلند در شهرهای جهان هنوز مورد استفاده گسترده قرار گرفته است.

 ساختار کلی کرتین وال

فضا و ساختار اصلی نمای کریتن وال از شاسی و لامل تشکیل شده است. لامل در واقع همان قاب های آلومینویمی سبکی می باشد که بر روی سازه نصب می شود و سپس شیشه ها درون این قاب ها قرار می گیرد. نصب لامل ها به این صورت می باشد که به دو صورت افقی و عمودی نصب می شوند تا یک فضای مشبک که مناسب قرار گیری شیشه می باشد را تشکیبل دهند. لامل هایی که به دو صورت افقی و عمودی قرار می گیرند نام دارند، لامل های افقی را ترنسم و لامل های عمودی را مولیون می نامند. البته جنس لامل ها نیز با توجه به نوع ساختمان می تواند متفاوت باشد، که شامل لامل های آلومینیومی، لامل های چوبی، لامل های فولادی و غیره می باشد که محبوب ترین آن ها لامل های آلومینیومی می باشد.

عایق بودن نمای کرتین وال

در هنگام طراحی و ساخت کرتین وال، مهندسان سطح مقطع لامل ها را به گونه ای طراحی می کنند که آن ها در یکدیگر قفل شوند. تا به خوبی شیشه ها در بین مولیون و ترنسم ها قرار بگیرند. و سپس با استفاده از یک لاستیک مخصوص که EPDM نام دارد فضای کرتین وال را به خوبی عایق بندی کنند. بنابراین هیچگونه نگرانی در رابطه با استفاده از کرتین وال ها وجود ندارد و آن ها یک عایق بسیار خوب صوت، حرارت و رطوبت می باشند.

طراحی و اجرای نمای کرتین

بیشتر ساختمانهای مدرن دارای نمای کرتین وال هستند، زیرا مزایای بی شماری برای این نوع نما وجود دارد. اما همچنین روشهای زیادی برای نصب یک دیواره پرده ای وجود دارد که برخی از آنها بهتر ، سریعتر و مقرون به صرفه تر هستند. شرکت آران، محصولات متنوعی دارد که برای نصب سریع و آسان پنجره های تجاری و نمای کرتین وال طراحی شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فن آوری دیوار پرده ای به وب سایت آران مراجعه نمایید و یا با کارشناسان آن ها تماس برقرار کنید.

گروه آران با بیش از 15 سال سابقه کاری و با وجود یک تیم حرفه ای طراحی و اجرای انواع نماهای ساختمان، ساخت در و پنجره های یو پی وی سی و ترمال برک و اجرای تخصصی نمای اسپایدر آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد. در آران برای ساخت انواع در و پنجره ها و نماهای ساختمان از بهترین وسایل ،  اتصالات و یراق آلات استفاده می شود تا خدماتی که به شما ارائه می شود، دوام و طول عمر بسیاری داشته باشد. برای اطلاعات بیشتر به وب سایت ، اینستاگرام ، توییتر و یا لینکدین ما سر بزنید و یا ما تماس بگیرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + دوازده =